Doprava zdarma nad 300 Kč do Zásilkovny. Více informací najdete zde.
Doprava zdarma nad 300 Kč do Zásilkovny.

Předplaťte si Fair & Bio kávu, jde to i bezobalově

U nás si můžete pořídit kávové předplatné. Velké oblibě se těší především to naše bez obalu, kdy je káva zasílána místo sáčků v opakovaně použitelných dózách. A co na něm naši zákazníci nejvíce oceňují? Je to především právě minimalizace odpadu a vyřešení způsobu skladování kávy.


Dny se pomalu krátí a způsobů, jak se rozptýlit, je vzhledem k omezením pomálu. Jak tedy přečkat mnoho tmavých dní při home officu, vzdělávání dětí, péči o domácnost anebo náročné směny v provozech, sociálních nebo zdravotnických zařízeních? Odborníci radí při tom všem krizovém managementu o sebe pečovat, vždyť co je v této době důležitější, než podporovat imunitu. Výživně jíst, cvičit a procházet se na čerstvém vzduchu. A my z Fair & Bio pražírny dodáváme: dopřát si denně šálek voňavé kávy, pokud vám to vaše zdraví dovolí! Chuť a vůně přinese radost, kofein energii a samotný rituál přípravy kýžený klid.


Nevíte, jakou kávu vybrat?

 

Kávu nechť si každý vybere podle svého gusta. Ať už máte doma espressovač, anebo si připravujete kávu jinak, u nás si přijde na své každý. Abyste se v našich produktech lépe vyznali, připravili jsme pro vás Rádce při výběru kávy. Jednoduše zvolíte způsob, jak si kávu připravujete, a dozvíte se, které druhy jsou pro tuto přípravu vhodné a jak budou chutnat – tedy které kávy jsou spíš hořké a ve kterých najdete naopak ovocnější tóny.

Radce


Výhody kávového předplatné

 

Odebíráte naši kávu pravidelně a nechcete stále dokola dělat objednávku? Využijte kávové předplatné, které jsme nově zařadili do naší nabídky! Pravidelný odběr kávy si nastavíte "na míru" podle svých potřeb – z několika možností si vyberete, kolik kávy a jak často ji chcete dostávat. Lze odebírat ten samý druh anebo je střídat. Nabízíme také individuální předplatné na míru. Předplatné je vždy pro 6 doručení a vyjde samozřejmě cenově výhodněji. Zaslání je možné pouze přes Zásilkovnu, dopravné je zahrnuto v ceně.

Díky našemu předplatnému se vám už nestane, že vám dojde káva, protože jste si ji zapomněli objednat. Veškeré informace a možnost zakoupení předplatného najdete na našem e-shopu.

Predplatne  Stepan-sacky

 

Jde to i bez obalu

 

Snažíte se minimalizovat odpad, nebo dokonce žijete zero waste? Pro vás přicházíme s konceptem bezobalového předplatné kávy. Jde o pravidelné zasílání zrnek v opakovaně použitelných dózách. Jako u předplatného v sáčcích si vyberete druh kávy a frekvenci doručení a my vám ji budeme dodávat ve vratné dóze. Opět se jedná o 6 doručení výhradně přes Zásilkovnu, přes kterou funguje i jednoduché vracení nádob. Podle vašeho výběru můžete odebírat tu samou kávu anebo střídat druhy.

Bezobal  P1160828


Dóza je vyrobena z tmavého potravinářského plastu, a je tedy k přepravě i skladování kávy naprosto vhodná. Pro přepravu je samozřejmě zapečetěná proti otevření. Vrácené prázdné dózy před dalším použitím vždy důkladně vymyjeme a vydesinfikujeme. Není se tedy třeba ničeho obávat.

Bezobalové předplatné najdete zde na našem e-shopu.

 

Zkušenosti zákazníků

 

Ještě jsme vás nepřesvědčili? Přečtěte si zpětnou vazbu od našich zákazníků, kteří již bezobalové předplatné vyzkoušeli:

„Nemusím na nic myslet a káva nám přijde skoro až domů. A bez zbytečných obalů, které byly při předchozích objednávkách kávy z vaší úžasné pražírny snad jedinou nevýhodou. Navíc každý měsíc dostanu jinou čerstvou kávu k mé oblíbené přípravě v super nádobě, která udrží kávu voňavou. Moc díky za realizaci tohoto nápadu a držím palce na co nejvíc předplatitelů!“ Hanka ZS

„Balení mi přijde v pohodě, hygienické obavy nemám. Líbí se mi to. Rád se zbavím nadbytečných obalů, pytlíky od kafe kolikrát ani nevím, kam by se měly třídit, je to dost divočina.“ Ivan B.

„Dneska jsem si vyzvedla první kávu ve vratném obalu. Hned jsme na to téma daly řeč s paní ze Zásilkovny, které se nápad moc líbil, a šla studovat vaše stránky. Kávička je SUPER!!!“ Pavlína H.

 

Podpora v nelehkých časech

 

Zakoupením předplatného můžete Fair & Bo pražírně pomoci přečkat těžké časy, a podpoříte tak naše zaměstnance s mentálním postižením, kteří pro vás kávu váží a balí. Předplatným můžete obdarovat třeba i své blízké. Děkujeme vám!

 


Připravila: Zdenka Dvořáková, Markéta Vinkelhoferová
Fotografie: Zdenka Dvořáková